Klær, Sko, Kjoler & Undertøy | Nelly.com - klær på nett

A _________ shopping experience

better

personal

safer

better

Vi bryr oss om din personlige integritet, så derfor kommer vi alltid til å ta vare på dine personlige opplysninger på en sikker måte. Men hvorfor trenger vi opplysninger fra deg? Og hvordan bruker vi de? Alt du trenger å vite finner du her.

3 raske om personlige opplysninger:

1. En bedre kundeopplevelse.

Ved hjelp av dine personlige opplysninger får du en personlig tilpasset opplevelse når du shopper på Nelly.

2. Sikkerheten først!

Dine opplysninger er alltid beskyttet for oss og vi gjør vårt beste for at du skal føle deg trygg på hvordan vi håndterer opplysningene dine.

3. Du bestemmer.

Ingen spam. Ikke noe unødvendig. Vi beholder opplysningene så lenge vi trenger de, og sletter de deretter.

Hva vil du vite mer om?

Om personlige opplysninger

For oss på Nelly har det alltid vært viktig at dine personlige opplysninger håndteres på en trygg og sikker måte. Vi følger alle lover og regler som gjelder for personvern. Den policyn du leser akkurat nå skal hjelpe deg til bl.a å forstå hva slags informasjon vi samler inn og hva den brukes til. Du er alltid velkommen til å kontakte oss med spørsmål omkring dine opplysninger og hvordan de brukes. Nelly NLY AB, (”Nelly”/”vi”), 556653-8822, Box 690, SE-501 13 Borås er personvernansvarlig og behandler og håndterer dine personlige opplysninger. Kontaktinformasjonen finner du her.

Hvilke personopplysninger behandler vi?

Vi håndterer opplysninger om deg litt forskjellig, avhengig av om du ikke er en registrert kunde som surfer rundt og handler, eller om du har opprettet en kundekonto og dermed er medlem. Her kan du lese hva som gjelder for respektiv kategori.

Opplysninger om deg som er kunde

For å kunne håndtere dine bestillninger og kjøp er det nødvendig med følgende opplysninger om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Personnummer (for visse betalingsalternativer)
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om din bestillning (f.eks. ordrenummer, produkt, leveranseadresse og faktura)

Dette gjør vi i samsvar med kjøpsloven; utan denne informasjonen kan vi ikke fullføre avtalen vår med deg. Vi lagrer informasjonen i 36 måneder fra ordren er levert og betalt, for å kunne hjelpe deg med eventuelle retur- og garantispørsmål.

Hvis du selv velger å trykke på ”lagre mine kortopplysninger” lagrer vi de for fremtidige kjøp sikkert hos vår betalingsleverandør med ditt samtykke. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt.

For at vi skal kunne følge de lover og regler som gjelder for oss må vi behandle følgende opplysninger om deg;

  • Navn
  • Adresse
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt og leveranseadresse)

Detta gjør vi med den lagliga grunden rettslig forpliktelse, noe som innebærer at vi må behandle disse opplysningene for å følge de lovene som vi er pålagt. Et eksempel er bokføringsloven, og derfor lagrer vi denne informasjonen med begrenset tilgang i 7 år + inneværende år. Denne informasjonen kommer altså ikke til å være tilgjengelig for bl.a. kundeservice.

For at vi skal kunne gi deg god kundeservice er det nødvendig med følgende opplysninger om deg;

  • Navn
  • Telefonnummer og e-post
  • Personnummer (for visse betalingsalternativer)
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveranseadresse og faktura)
  • Informasjon som du selv gir i din kommunikasjon med oss

Dette gjør vi med bakgrunn i loven om at behandlingen er nødvendig for å oppfylle vår og din berettigede interesse av å kunne svare på spørsmål fra deg. Vi lagrer informasjonen i 14 måneder fra saken avsluttes hos kundeservice.

For å kunne tilby deg en personifisert side som gir deg best mulig shoppingopplevelse og mer relevante produktvisninger og anbefalinger, er det nødvendig med følgende opplysninger om deg

  • IP-adresser
  • Data som hentes inn fra cookies og lignende, eksempelvis hvilke produkter du har kikket på og din shoppinghistorikk

Disse dataene analyserer vi i etterkant, og gir deg så forslag på lignende produkter du kanskje kunne like på nettsiden vår. Dette gjør vi med ditt samtykke som du gir i cookie-banneret på nettsiden vår. Vi deretter dette i maks 36 måneder fra din siste aktivitet eller til du trekker tilbake samtykket. Hvis du ønsker denne slags data slettet, kan du når som helst kontakte oss så gjør vi det.

Om du ønsker å fjerne historikken din, kan du dessuten rense din cookiedata her: https://nelly.com/se/cookies/

For å kunne markedsføre oss mot deg og vise våre produkter og tilbud både på nettsiden vår og gjennom samarbeidspartners, er det nødvendig med følgende opplysninger om deg:

  • IP-adresser
  • Data som hentet fra cookies og lignende, for eksempel hvilke produkter du har klikket på, sider du har besøkt og om du har kommet inn på vår hjemmeside via en annonse
  • Ordrenummer

Dette gjør vi med den lovlige bakgrunnen i at behandlingen er nødvendig for å tilgodese vår berettigede interesse av å markedsføre våre produkter til deg i opptil et år etter at du har besøkt nettsiden vår. For å gjøre dette benytter vi oss av ulike eksterne annonsetjenster og samarbeidspartnere. Du kan også lese mer om denne innsamlingen, delingen og bruken av data samt fjerne opplysningene som lagres via disse kanalene ved å følge linkene nedenfor:

Google: https://policies.google.com/privacy/partners

Criteo: https://www.criteo.com/privacy/

Snapchat: https://www.snap.com/en-US/privacy/privacy-policy/

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

Hvis du vil kan du også rense din cookiedata, noe som fjerner all historikk, her: https://nelly.com/se/cookies/

Vi samarbeider også med Awin, en partner som hjelper oss med marknadsføring via blant annet influencers og andre publisister online. Nelly og Awin har delt ansvar for de eventuelle opplysningene dine, som samles inn i forbindelse med at du følger en affili-atelink fra en blogg eller annonse. Dette kan du lese mer om her: https://www.awin.com/gb/legal/privacy-policy-gb

Dersom du ønsker å motta vårt nyhetsbrev, få ulike tilbud, være med i kundeundersøkelser, gi feedback eller stille et spørsmål i vårt kundeforum er det nødvendig med følgende opplysninger om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Opplysninger du selv oppgir (f.eks. dine meninger, feedback og lignende)

Dette gjør vi kun etter å ha mottatt ditt samtykke samtykke i forbindelse med at du etterlater deg opplysningene. Lagringstiden kan variere avhengig av situasjon, men er alltid opplyst i samtykket som du oppgir ved den gjeldende anledningen.

For å kunne forhindre misbruk av våre tjenester eller for å forhindre, forebygge og utrede brudd mot bedriften hånterer vi følgende opplysninger;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Betalingsinformasjon (som for eksempel gjentatte mislykkede kortnummerinntastinger og liknande)
  • Opplysninger om returer og leveranser
  • IP-nummer
  • Eventuelle kundenoteringar
  • Kundteservicehistorikk

Denne behandlingen er nødvendig fordi vi har en berettiget interesse av å forhindre misbruk av en tjeneste eller for å forhindre, forebygge og utrede lovbrudd mot bedriften. Slike oppplysninger eller noteringer lagrer vi så lenge det er nødvendig i forhold til hva som har skjedd, men vanligvis ikke lenger enn 36 måneder.

For å kunne analysere, utvikle og forbedre tjenestene våre, våre produkter og systemer er det nødvendig med følgende opplysninger om deg;

  • Kjøp- og bruksgenerert data, som for eksempel klikke- og besøkshistorikk
  • Tekniske data vedrørende enheter og deres innstillinger (f.eks. språk, IP-adresse, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem og plattform).
  • Informasjon om hvordan du har samhandlet med oss, f.eks. hvordan du har brukt nettsiden, innloggingsmetode, hvor og hvor lenge ulike sider er åpnet, svartider, feilkoder, hvordan du når og etterlater tjenesten osv.

Dette gjør vi fordi behandlingen er nødvendig for å tilgodese vår berettigede interesse av å forbedre og utvikle nettsiden og produktene våre, samt våre tilbud til deg. Dette gjør vi gjennom å analysere akkumulert nivå, dvs at analysen er generell og ikke på individsnivå. Vi lagrer slik data som underlag til analysen i klartekst i ett år fra din siste aktivtet, og siden pseudonymiserer vi informasjonen, noe som innebærer at det ikke er mulig å se hvem informasjonen tilhører. Hvis du kommer tilbake innen to år etter at vi har pseudonymisert informasjonen din, kobler vi sammen opplysningene om din tidligere aktivtet på vår nettside og kan på denne måten se at du er en tilbakevendende kunde, samt bedre forstå hvordan tilbakevendende kunder generelt bruker nettsiden vår. Hvis det derimot har gått mer enn to år siden vi pseudonymiserte informasjonen din, kan vi ikke lenger koble sammen opplysningene, og historikken din er tom. Hvis du kontakter oss med ønske om at opplysningene dine skal slettes vil vi selvfølgelig heller ikke kunne koble sammen denne informasjonen om deg.

Opplysninger om deg som er medlem

Når du skaper en konto på Nelly og dermed blir registrert medlem hos oss godkjenner du samtidig våre medlemsvilkår.

For at vi skal kunne oppfylle vår del av avtalen med deg som er medlem er det nødvendig med følgende opplysninger om deg;

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Fødselsdata
  • Informasjon og historikk om alle bestillingen dine, som ordrenummer, produkter, leveringsadresse, faktura osv.
  • Information om din returhistorik och eventuella returanmärkningar
  • Data som samles inn fra cookies og lignende, for eksempel hvilke produkter du har klikket på, likt eller delt på sosiale kanaler samt opplysninger som er samlet inn ved konkurranser og kampanjer

Dette gjør vi med lovlig bakgrunn i fullføring av medlemsklubbsavtalen; uten denne informasjonen kan vi ikke oppfylle vår avtale med deg og tilby deg fordelene som din registrering og konto gir deg som følge av avtalevilkårene. Som en av fordelen ved å være medlem, og som en integrert del av medlemskapet, personifiserer vi din oppleveelse basert på hvordan du interagerer med oss og hva vi tror du liker. Informasjonen lagres til du selv sletter kontoen din eller kontoen automatisk slettes etter 36 måneders inaktivitet.

Legg merke til at informasjon som for eksempel kjøpshistorikken din, din bruk av nettsiden og lignende opplysninger er nødvendig for at Nelly skal kunne oppfylle sin del av avtalen med deg, og lagres altså så lenge du har en konto hos oss som følge av medlemsvilkårene.

Hvem kan vi komme til å dele opplysningene dine med?

Vi deler av og til informasjon, inklusive personopplysninger, med enkelte mottakere for å kunne utføre behandlingene som er beskrevet over. Vi selger aldri opplysningene dine til noen andre uten ditt samtykke. De vi kan komme til å dele din informasjon med er:

Tjensteleverandører

For å oppfylle formålene med vår behandling av dine personopplysninger deler vi personopplysningene dine med bedrifter som tilbyr oss sine tjenester, f.eks. for å håndtere utsendelse og levering av dine varer eller tilby visse systemer. Disse bedriftene får kun behandle dine personopplysninger som følge av våre ettertrykkelige instruksjoner og får ikke bruke opplysningene dine til noe annet enn dette.

Leverandører av betalingstjenester

For å administrere betalinger via nettsiden benytter vi oss av ulike leverandører av betalingstjenester. Leverandøren av betalingstjensten er ansvarlig for personopplysninger for sin egen behandling av personopplysningene dine, og har separate vilkår som gjelder for dem. Informasjon om deres vilkår og håndtering av personopplysninger får du når du velger betalingsmåte på nettsiden vår.

Samarbeidspartnere

For at vi skal kunne gjengjelde våre samarbeidspartnere for trafikk som er drevet via deres nettsider, deler vi opplysninger med dem som ordrenummer og kjøpesum. Opplysninger deles kun for dette formålet, og selges eller deles ikke videre ytterligere.

Øvrige mottakere

Vi kan komme til å overlate dine opplysninger til andre mottakere, f.eks. myndig¬heter, hvis vi er lovpålagt å gjøre dette. Om hele eller deler av vår virksomhet selges eller integreres med en annen virksomhet kan dine personopplysninger utleveres til våre rådgivere, eventuelt kjøpere og dennes rådgivere, og utleveres videre til virksomhetens nye eiere.

Overføringer utenfor EU

Visse tjeneste- eller betalingsleverandører kan komme til å befinne seg utenfor EØS. Vi overfører aldri noen opplysninger utenfor EØS uten å ha tatt tilsvarende sikkerhetstiltak, og vi har støtte i loven for overføringen gjennom for eksempel Privacy Shield eller kommisjonens standardavtaleklausuler.

Dine rettigheter

Du har rett til å få vite hvilke av dine personopplysninger vi benytter oss av, gjennom et såkalt registerutdrag. Hvis du har en konto kan du når som helst logge inn på Mine Sider for å se enkelte opplysninger vi har om deg, f.eks. kontaktinfo, dine oppsamlede bonuspoeng, personlige tilbud og andre bra saker. Hvis du ikke har registrert deg som medlem eller ønsker et komplett registerutdrag, kan du kontakte vår kundeservice, så hjelper vi deg.

Vi vil sikre at dine personopplysninger er korrekte og oppdaterte, og du har også rett til å få rettet opp feilaktige opplsyninger om deg. Dersom de opplysningene du har oppgitt forandrer seg, f.eks. om du har endret e-postadressen din, navn eller betalingsopplysninger, eller om du ønsker å si opp kontoen din, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice.

I de tilfellene vi behandler personopplysningene dine med støtte i ditt samtykke har du rett til å når som helst trekke tilbake ditt samtykke om behandlingen. Du har også rett til å motsette deg behandling, for eksempel når det gjelder formål som direkte markedsføring og utsendelse av nyhetsbrev. Under visse omstendigheter har du også rett til å få personopplysningene dine slettet eller blokkert. Dette gjelder ikke dersom vi for eksmpel er pålagt av loven å bevare eller håndtere oppplysningene, eller dersom opplysningene er nødvendige for å kunne oppfylle en avtale med deg.

Kontakt

Dersom du har noen spørsmål rundt hvordan vi bruker og oppbevarer personopplysningene dine er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss, enten til [email protected] eller til vårt Datavernombud som du lettest når på [email protected]. Dersom du ikke er fornøyd med svaret du har fått fra oss eller måten vi håndterer opplysningene dine på har du rett til å levere en klage til relevant tilsynsmyndighet.

Cookies

Les mer om cookies her.

Sist oppdatert: 2019-09-30