Fresh for less!  Op til 50% rabat SHOP HER

A _________ shopping experience

better

personal

safer

better

Vi bekymrer os om din personlige integritet, og derfor vil vi altid tage hånd om dine personlige oplysninger på en sikker måde. Men hvorfor behøver vi dine oplysninger? Og hvordan bruger vi dem? Vi har samlet alt, du behøver at vide her.

3 hurtige om personoplysninger:

1. En bedre kundeoplevelse.

Med hjælp fra personoplysningerne får du en personligt tilpasset oplevelse, når du shopper hos Nelly.

2. Sikkerheden først!

Dine oplysninger er altid beskyttede hos os, og vi gør vores bedste for, at du skal føle dig tryg med, at vi håndterer dine oplysninger.

3. Du bestemmer.

Ingen spam. Intet unødigt. Og vi gemmer kun dine oplysninger så længe, vi har brug for dem, ellers sletter vi dem.

Hvad vil du vide mere om?

Om personoplysninger

For os hos Nelly har det altid været vigtigt, at dine personoplysninger håndteres på en tryg og sikker måde. Vi følger alle lovgivninger og regler, der gælder for beskyttelse af personoplysninger. Denne politik, du læser lige nu, hjælper dig bl.a. med at forstå, hvilken slags information vi indsamler, og hvordan den bruges. Og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller overvejelser om, hvordan vi håndterer dine oplysninger. NLY Scandinavia AB, (”Nelly”/”vi”), 556653-8822, Box 690, SE-501 13 Borås er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Kontaktoplysninger finder du her.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Vi håndterer oplysninger om dig på forskellige måder afhængigt af, om du er en ikke-registreret kunde, som surfer rundt og handler, eller om du har oprettet en profil og dermed er medlem. Herunder kan du læse, hvad der gælder for hver respektetive kategori.

Oplysninger om dig, som er kunde

For at kunne håndtere dine bestillinger og køb har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og email
  • Personnummer (til visse betalingsmåder)
  • Betalingsinformation og betalingshistorik
  • Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag til at overholde købeloven; uden denne information kan vi ikke udføre vores aftale med dig. Informationen gemmer vi i 36 måneder fra levering og betaling er sket, for at kunne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål omkring reklamationer og garanti.

For at vi skal kunne følge de love og regler, der er gældende for os, må vi behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Betalingsinformation og betalingshistorik
  • Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt og leveringsadresse)

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag om retlig forpligtelse hvilket indebærer, at vi må håndtere oplysningerne for at følge de love, vi er omfattet af. Et eksempel er bogføringsloven, og derfor gemmer vi disse informationer med begrænset adgang i 7 år + nuværende år. Denne information vil altså ikke være tilgængelig for eksempelvis kundeservice.

For at vi skal kunne tilbyde en kundeservice til dig, har vi brug for at behandle disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Telefonnummer og email
  • Personnummer (til visse betalingsmåder)
  • Betalingsinformation og betalingshistorik
  • Information om din bestilling (f.eks. ordrenummer, produkt, leveringsadresse og faktura)
  • Information som du selv udleverer i din kommunikation med os

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag, at behandlingen er nødvendig for at tilgodese vores og din berettede interesse for at kunne svare på spørgsmål fra dig. Vi gemmer informationen i 14 måneder fra ærindet med kundeservice afsluttes.

For at kunne tilbyde dig et personligt site, som giver dig den bedst mulige shopping oplevelse, og giver dig mere relevante produktforslag og anbefalinger, behandler vi disse oplysninger om dig:

  • IP
  • Data som samles fra cookies og lignende, eksempelvis hvilke produkter du har klikket på samt din shopping historik.

Denne data analyserer vi efterfølgende, og giver dig hrefra forslag til andre produkter, du måske ville kunne lide på vores site. Dette gør vi med det lovmæssige grundlag, at behandlingen er nødvendig for at tilgodese vores berettede interesse for at kunne stille en så god og tilpasset site til rådighed til dig som muligt. Vi gemmer derefter data i klartekst i et år fra din seneste aktivitet, og efterfølgende pseudonymiserer vi informationen hvilket betyder, at man ikke kan se, hvem oplysningerne tilhører. Hvis du skulle vende tilbage inden for to år fra, dine oplysninger er blevet pseudonymiseret, kobler vi dine oplysninger med dit tidligere besøg på vores site, og kan på den måde fortsætte med at give dig gode og relevante produktvisninger. Hvis der derimod er gået mere end to år fra vi pseudonymiserede dine oplysninger, kan vi ikke længere koble oplysningerne sammen, og din historik vil derfor være tom. Skulle du have henvendt dig til os for at bruge din ret til at blive slettet, vil vi selvfølgelig heller ikke kunne koble tidligere information til dig igen.

Du kan læse mere om denne indsamling, deling og anvendelse af data, samt fjerne oplysningerne der bruges til at personliggøre siten ved at følge instrukserne i linket nedenfor:

https://www.dynamicyield.com/platform-privacy-policy/

Hvis du vil, kan du også rense din cookie data, hvilket vil fjerne al historik: https://nelly.com/dk/cookies/

For at kunne markedsføre os mod dig, og vise vores produkter og tilbud både på vores site og via samarbejdspartnere, håndterer vi disse oplysninger om dig:

  • IP
  • Data som indsamles fra cookies og lignende, eksempelvis hvilke produkter du har klikket på, og sider du har besøgt
  • Ordrenummer

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag, at behandlingen er nødvendig for at tilgodese vores berettede interesse for at markedsføre vores produkter til dig i op til et år efter din seneste aktivitet på vores site. For at gøre dette benytter vi os af forskellige eksterne annoncetjenester og samarbejdspartnere. Du kan også læse mere om denne indsamling, deling og anvendelse af data, samt fjerne oplysningerne der håndteres via disse kanaler ved at følge linkene forneden:

Google: https://policies.google.com/privacy/partners

Criteo: https://www.criteo.com/privacy/

Facebook: https://www.facebook.com/ads/about/?entry_product=ad_preferences

Hvis du vil kan du også rense din cookie data, hvilket vil fjerne al historik: https://nelly.com/dk/cookies/

Hvis du vil have vores nyhedsbrev, få forskellige tilbud, være med i kundeundersøgelser, give feedback eller stille spørgsmål i vores kundeforum, har vi brug for at håndtere disse oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og email
  • Oplysninger du selv angiver (f.eks. dine meninger, din feedback og lignende)

Dette gør vi kun, når vi har fået dit samtykke i forbindelse med, du angiver oplysningerne. Lagringstiden kan variere afhængigt af situationen, men er altid oplyst i det samtykke, du giver ved den gældende anledning.

For at kunne forhindre misbrug af vores tjenester eller forhindre, forebygge og udredde lovbrud mod virksomheden, håndterer vi disse oplysninger:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og email
  • Betalingsinformation (eksempelvis som gentagne fejlagtigt indtastede kontooplysninger og lignende)
  • Oplysninger om returer og leveringer
  • IP-adresse
  • Eventuelle kunde noteringer
  • Historik i kundeservice

Denne behandling er nødvendig, fordi vi har en berettet interesse i at forhindre misbrug af en tjeneste eller for at forhindre, forebygge og udrede lovbrud mod virksomheden. Sådan nogle oplysninger eller noteringer gemmer vi så længe, det er relevant i forhold til det, der er sket, men normalt ikke længere end 36 måneder.

For at kunne analysere, udvikle og forbedre vores tjenester, produkter og system behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • Køb- og brugergeneret data som eksempelvis klik- og besøgshistorik
  • Tekniske data vedrørende enheder og deres indstillinger (f.eks. sprog, IP-adresse, browser indstillinger, tidszone, operativsystem og platform)
  • Information om hvordan du har interageret med os, f.eks. hvordan du har brugt siten, måden at logge ind på, hvor og hvor længe forskellige sider var besøgt, svartider, fejlkoder, hvornår du bruger og lukker tjenesten osv.

Dette gør vi, fordi behandlingen er nødvendig for at tilgodese vores berettede interesse ved at forbedre og udvikle vores site samt vores produkter og tilbud til dig. Dette gør vi gennem analyse på et aggregeret niveau, dvs. at analysen er generel og ikke på individ niveau. Vi gemmer efterfølgende data som grundlag til analysen i klartekst i et år fra din seneste aktivitet, og derefter psedonymiserer vi informationen hvilket betyder, at man ikke kan se, hvem oplysningerne tilhører. Hvis du skulle vende tilbage inden for to år fra, dine oplysninger er blevet pseudonymiseret, kobler vi dine oplysninger med dit tidligere besøg på vores site, og kan på den måde se, du er en tilbagevendende kunde, og bedre forstå hvordan tilbagevendende kunder generelt bruger vores site. Hvis der derimod er gået mere end to år fra vi pseudonymiserede dine oplysninger, kan vi ikke længere koble oplysningerne sammen, og din historik vil derfor være tom. Skulle du have henvendt dig til os for at bruge din ret til at blive slettet, vil vi selvfølgelig heller ikke kunne koble tidligere information til dig igen.

Oplysninger om dig, der er medlem

Når du opretter en profil hos Nelly og dermed bliver et registreret medlem hos os, godkender du samtidig vores medlemsvilkår.

For at vi skal kunne opfylde vores aftale med dig, der er medlem, har vi brug for at behandle følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og email
  • Fødselsdato
  • Information og historik om alle dine bestillinger som ordrenummer, produkt, leveringsadresse, faktura osv.
  • Data som samles fra cookies og lignende, f.eks. hvilke produkter du har klikket på

Dette gør vi med det lovmæssige grundlag at opfylde aftalen om medlemskab; uden denne information kan vi ikke opfylde vores aftale med dig og tilbyde dig fordelene som registreringen og profilen giver i overensstemmelse med aftalevilkårene. Informationen gemmer vi til, du selv ønsker at slette din profil eller kontoen automatisk slettes efter 36 måneder med inaktivitet.

Bemærk, at information om eksempelvis købshistorik, din brug af siten og lignende oplysninger er nødvendig for, at Nelly skal kunne opfylde aftalen med dig, og gemmes altså så længe du har en profil hos os i overensstemmelse med medlemsvilkårene.

Hvem kan vi komme til at dele dine oplysninger med?

Vi deler ind i mellem information, inklusiv personoplysninger, med visse modtagere for at kunne udføre behandlingerne, der er beskrevet ovenfor. Vi sælger aldrig dine oplysninger til nogen andre uden dit samtykke. Dem vi kan komme til at dele din information med er:

Leverandører af tjenester

For at kunne opfylde formålene med vores behandling af dine personoplysninger, deler vi dine personoplysninger med virksomheder, der stiller tjenester til rådighed til os, f.eks. for at håndtere afsendelse og levering af dine varer eller visse systemer. Disse virksomheder må kun behandle dine personoplysninger i følge af vores udtrykkelige instruktioner, og må ikke bruge dine oplysninger til andet end dette.

Leverandører af betalingstjenester

For at administrere betalinger via siten bruger vi forskellige leverandører af betalingstjenester. Leverandøren af betalingstjenesten er dataansvarlig for sin egen behandling af dine personoplysninger, og har separate vilkår, der gælder for dem. Information om deres vilkår og håndtering af personoplysninger får du, når du vælger hvilken betalingsmetode, du ønsker at bruge på siten.

Samarbejdspartnere

For at vi skal kunne gengælde vores samarbejdspartnere for trafik til os, der er drevet via deres kanaler, deler vi oplysninger med vores samarbejdspartnere, såsom ordrenummer og købesum. Oplysningerne deles udelukkende med det formål, og sælges eller deles ikke videre derfra.

Øvrige modtagere

Vi kan komme ud for at skulle overlade dine personoplysninger til andre modtagere, f.eks. myndigheder, hvis det kræves af os i henhold til loven. Hvis hele eller dele af vores virksomhed bliver solgt eller integreres med en anden virksomhed, kan dine personlige oplysninger udleveres til vores rådgivere, eventuelle købere og dennes rådgivere, og udleveres videre til virksomhedens nye ejere.

Overførsler uden for EU

Visse leverandører af tjenester og betalingstjenester kan være beliggende uden for EØS. Vi overfører aldrig nogle oplysninger uden for EØS uden at have vedtaget hensigtsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, og vi har støtte i loven for overførslen gennem eksempelvis Privacy Shield eller Kommissionens klausuler for standardardkontrakter.

Dine rettigheder

Du har ret til at vide, hvilke personoplysninger fra dig vi anvender ved et såkaldt register uddrag. Hvis du har en profil, kan du når som helst logge ind på Mine Sider for at se visse oplysninger, vi har på dig f.eks. kontaktoplysninger, dine optjente bonuspoint, dine personlige tilbud og andre gode ting. Hvis du ikke har registreret dig som medlem, eller vil have et komplet uddrag fra registeret, kan du kontakte vores kundeservice, så hjælper de dig.

Vi vil sikre os, at dine personoplysninger er korrekte og opdaterede, og du har også ret til at få forkerte oplysninger om dig rettet. Hvis de oplysninger du har angivet til os ændres, f.eks. hvis du ændrer emailadresse, navn eller betalingsoplysninger, eller hvis du vil opsige din konto, er det blot at henvende dig til vores kundeservice.

Ved de tilfælde behandler vi dine personoplysninger med støtte fra dit samtykke, og du har når som helst ret til at trække dit samtykke omkring behandlingen tilbage. Du har også ret til at modsætte dig en vis behandling, eksempelvis når det gælder formål som direkte markedsføring og afsendelse af nyhedsbreve. Under visse omstændigheder har du også ret til at få dine personoplysninger slettet eller blokeret. Dette gælder dog ikke, hvis vi eksempelvis er lovpligtige til at bevare eller på anden måde håndtere oplysninger, eller om oplysningerne er nødvendige for at kunne opfylde en aftale med dig.

Kontakt

Hvis du har nogle spørgsmål om, hvordan vi tager hånd om dine personoplysninger, er du altid velkommen til at henvende dig til enten customerprivacy@nelly.com eller til vores databeskyttelsesansvarlige, som du nemmest får fat i på dpo@nelly.com. Hvis du ikke er tilfreds med det svar, du har fået fra os, eller hvordan vi håndterer dine oplysninger, har du ret til at indsende en klage til tilsynsmyndigheden.

Cookies

Læs mere om cookies her.

DHLiDealQliroQliroGroupUPSverified-by-visa