Perusperiaatteet

Nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt sitoutuvat kunnioittamaan ja suojelemaan henkilötietojasi ja henkilöllisyyttäsi sovellettavan lainsäädännön, alan lainsäädännön ja muiden voimassa olevien standardien mukaisesti. Jotta saisit paremman kuvan siitä, kuinka käsittelemme tietoja sinusta, esittelemme sinulle perusperiaatteemme henkilötietojen käsittelystä.

Tietojen kerääminen

Nelly.com ja nlyman.com tytäyhtiöineen tarjoavat sinulle mahdollisuuden tilata tuotteita tai palveluja, tiedustella tuotteistamme ja rekisteröityä saadaksesi tietoa erilaisista tarjouksistamme. Rekisteröityessäsi saamme tiedot nimestäsi, yhteystietosi sekä välttämättömät tiedot laskutusta varten. Jos käytät luottokorttia maksamiseen, saamme myös tiedon maksusta. Pidätämme oikeuden tarkistaa henkilöllisyytesi/luottotietosi.

Henkilötietojen käyttö

NLY Scandinavia AB, 556653-8822, 010-7032000, Box 690 SE-503 15 Borås Sweden on tietosuojalain mukainen rekisterinpitäjä. Tämä tarkoittaa, että henkilötietoja käsitellään vain tietosuojalain mukaisesti. Rekisteröitymällä ja/tai tekemällä tilauksen annat suostumuksesi siihen, että nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt tallentavat ja käyttävät ostoksiisi liittyviä tietoja ja antamiasi yhteystietoja. Tallennamme tiedot ja käytämme niitä täyttääksemme sitoumuksemme sinua kohtaan, vastataksemme paremmin tarpeisiisi asiakkaana ja antaaksemme sinulle parasta mahdollista palvelua esimerkiksi tekemällä sivustostamme niin henkilökohtaisen kuin mahdollista. Tiedot tallennetaan ja niitä käytetään tiedotus- ja markkinointitarkoituksiin. Tämä tarkoittaa, että nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt voivat käyttää henkilötietojasi ottaakseen sinuun yhteyttä sähköpostitse uutiskirjein sekä nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt voivat lähettää tarjouksia sinulle tekstiviestein ja sähköpostilla. Tietojasi voidaan käyttää myös suoramarkkinointitarkoituksissa tai markkinatutkimusten yhteydessä, ellet ole kirjallisesti perunut suostumustasi tällaiseen toimintaan.

Käsittelemme henkilötietojasi erittäin huolellisesti ja takaamme sen, että tietojasi käyttävät vain nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt. Nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt eivät välitä tietojasi eteenpäin ilman suostumustasi muun kuin lainsäädännön mukaisesti, tuotteen tai palvelun tilauksen sitä vaatiessa tai kun nelly.com ja nlyman.com katsovat, että sitä vaaditaan nelly.comin, nlyman.comin ja niiden tytäryhtiöiden oikeuksien tai omaisuuden suojelemiseksi ja puolustamiseksi.

Henkilötietojen käyttö tilauksen ja maksun yhteydessä

Nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt suojaavat henkilötietojasi teknisten ja organisatoristen turvallisuustoimenpiteiden avulla. Luvattoman käytön estämiseksi ja tietojen paikkansapitävyyden takaamiseksi lähetämme arkaluonteisia tietoja kuten luottokorttitietoja vain salattuna. Maksuyhteistyökumppanimme, DIBS-DebiTech, täyttää turvallisuusvaatimuksen PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), joka on kansainvälinen maksukorttistandardi, jossa ovat mukana MasterCard, Visa, Amex ja Diners. Vaatimukset koskevat kaikkia, jotka käsittelevät maksukorttien ja luottokorttien maksuliikennettä.

Nelly.com ja nlyman.com käyttävät SSL (Secure Socket Layer), joka on tietojensiirron suojattu yhteiskäytäntö internetissä (tai muissa verkoissa). Netscape Communications on tuottanut ja kehittänyt SSL - käytännön, joka on nykyään teollisuusstandardi.
Käyntäntö on kokoelma sääntöjä ja proseduureja, siitä miten tietoa (dataa) on käsiteltävä. SSL-käytänne käsittelee dataa monin tavoin ja "kääntää" tiedon konekielelle. Tämä tapahtuu siksi, että tieto ei olisi luettavassa muodossa siirrettäessä dataa tietokoneiden välillä, tätä "kääntämistä" kutsutaan kryptaukseksi.

Korjaukset, avoimuus ja peruutukset

Ruotsin henkilötietolain 26. §:n mukaan Nelly ja NLY Man ovat velvollisia toimittamaan kerran kalenterivuodessa maksuttomasti tiedon siitä, onko henkilötietojasi käytetty vai ei, omakätisesti allekirjoittamasi kirjallisen pyynnön perusteella. Mikäli henkilötietoja käsitellään, on toimitettava kirjallisesti tiedot siitä, mitä henkilötiedoista käsitellään, ja mistä kyseiset tiedot on saatu sekä käsittelyn tarkoitus ja se, mille vastaanottajalle tai vastaanottajakategorialle kyseiset tiedot on luovutettu. Nelly ja NLY Man ovat velvollisia pyynnöstäsi korjaamaan tai hävittämään sellaiset henkilötiedot, joita ei ole käsitelty henkilötietolain mukaisesti, tai estämään niiden käytön. Sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa. Henkilötietojasi ei tämän jälkeen käsitellä.

Jos haluat saada lisätietoja ja sinulla on muuta kysyttävää koskien henkilötietojen käsittelyä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme tai postitse seuraavaan osoitteeseen:

Nelly.com
Box 690
501 13 Borås
Sverige

Evästeet

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan luvallasi tietokoneellesi. Mikäli hyväksyt evästeet, tallentaa selaimesi tekstin erilliseen tiedostoon. Nelly.com, nlyman.com ja niiden tytäryhtiöt käyttävät evästeitä seuratakseen ostoskoriasi sekä tilastoidakseen kävijät. Tieto, joka tallennetaan koneellesi on vain ainutlaatuinen numero eikä se sisällä henkilökohtaista tietoa. Voit selaimesi asetuksissa eritellä, haluatko että koneellesi tallennetaan evästeitä vai ei. Voit milloin tahansa poistaa koneellesi tallennetut evästeet.

Kun vierailet nelly.comin, nlyman.comin tai niiden tytäryhtiöiden verkkosivuilla, jotka räätälöidään käyttäjäprofiilisi mukaan tai joihin pitää kirjautua, täytyy selaimesi asetuksissa olla hyväksyntä evästeille. Muissa tapauksissa voit vierailla kaikilla verkkosivuillamme ilman, että koneellesi tallentuu evästeitä tai henkilöllisyytesi paljastuu.

Linkit muille verkkosivuille

Huomiothan, että verkkosivuillamme voi olla linkkejä muille verkkosivuille, joten voit mahdollisesti vierailla muilla verkkosivuilla, joiden tietosuojakäytännöt eivät välttämättä vastaan yllä mainittuja käytäntöjä.