3 for 2 on all swimwear. Code: SWIM3FOR2

LEVERINGSINFORMATIE

De normale levertijd voor bestellingen naar België is 3-5 werkdagen. Deze standaardlevering is op dit moment de enige mogelijke keuze.

De vrachtkosten bedragen €5,- per bestelling onafhankelijk van de hoogte van het bestelde bedrag.

Bij grote navraag van bepaalde artikelen of algemene drukte kan de levering langer duren. Indien bepaalde artikelen uit je bestelling niet direct kunnen worden geleverd, dan zullen deze als rest worden genoteerd en kan ons magazijn beslissen een nieuwe levering af te wachten.

Je ontvangt een orderbevestiging zo gauw je je bestelling op de Website geplaatst hebt. Je krijgt via e-mail een bevestiging van verzending zo gauw je bestelling ons magazijn verlaat. In de verzendbevestiging vind je ook een link naar de DHL website met een tracking nummer voor je bestelling. Heb je deze verzendbevestiging vier dagen nadat je de orderbevestiging ontving niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. Zorg ervoor dat je of iemand anders de bestelling aan de deur in ontvangst kan nemen. Indien er niemand thuis is, zal DHL i.v.m. uw en onze veiligheid, het pakket niet achterlaten.

De verwachte levertijd voor elk artikel in je bestelling is te vinden op je orderbevestiging, bij de kassa en op de site van het artikel.

Alle bestellingen worden direct naar het op Nelly.com/Nlyman.com geregistreerde leveringsadres gestuurd. Een pakket dat niet geleverd kan worden, zal ongeopend naar NLY terugkomen; hierbij worden €15 aan kosten in rekening gebracht. Dit zijn de kosten die NLY heeft moeten maken voor het verzenden en weer retour nemen van het pakket.

Het kan gebeuren dat artikelen in je bestelling niet direct op voorraad leverbaar zijn. Deze artikelen worden dan als rest genoteerd en informatie hierover wordt je in zo’n geval via e-mail toegestuurd binnen drie dagen.

Neem contact op met onze klantenservice mocht je de bestelling van de rest genoteerde artikelen in zo'n geval alsnog willen annuleren.

Bestelling die via Nelly en NLY Mans Belgische site worden geplaatst kunnen alleen op leveradressen binnen België worden geleverd. Nelly.com/Nlyman.com levert niet naar adressen met een postbusnummer.

Gefeliciteerd, je bent abonnee nu!

Dat dachten we al, dat je zoiets wreeds niet voorbij zou laten gaan. Dit is de code waarmee je 15% korting krijgt op je eerste aankoop. Vul de code in bij de kassa. Kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

Jouw code:

NC3321