WELKOM BIJ DE KLANTENSERVICE VAN NELLY.COM & NLYMAN.COM


Dit zijn de twee meestgestelde vragen aan onze klantendienst. Heb je een andere vraag stel die dan via het contactformulier hieronder. Vul graag zoveel gegevens als mogelijk in, dan helpen we je zo snel en zo goed als mogelijk.


Vraag 1. Ik heb geen kwitantie ontvangen of ben het kwijtgeraakt? Kan ik een nieuwe toegestuurd krijgen?

Er zit altijd bij ontvangst een kwitantie in het pakket. Kun je deze niet vinden, dan staan de details van je bestelling op ‘Mijn Account’ op de website.


Vraag 2. Is mijn retourzending al binnengekomen?

Zo gauw je retourzending bij ons magazijn binnengekomen en door ons personeel gecontroleerd is, krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Let erop dat het soms 14 dagen kan duren voordat een retour bij ons magazijn in Zweden binnenkomt. Als je inlogt dan kun je op "Mijn Account" volgen wat er met je retour gebeurd is. Klik op de actuele bestelling voor info over de geretourneerde artikelen. Vermeld bij eventuele vragen aan onze klantenservice over een retour altijd je klantennummer, je ordernummer, de naam en nummer van het geretourneerde artikel en de datum dat je het pakketje terugstuurde.* Invullen verplicht
NLY Scandinavia AB hanteert je gegevens in overeenkomst met de Privacywet.