WELKOM BIJ DE KLANTENSERVICE VAN NELLY.COM & NLYMAN.COM


Op deze pagina vind je antwoorden op de meest gestelde vragen aan onze klantenservice. Ook vind je, via het menu hier aan de rechterkant, informatie over alle manieren waarop je bij Nelly en NLY Man kunt betalen, kun je onze leveringsvoorwaarden lezen en kun je te weten komen wat je moet doen als je een artikel retourneren wilt.

Dit zijn de twee meestgestelde vragen aan onze klantendienst. Heb je een andere vraag stel die dan via het contactformulier hieronder. Vul graag zoveel gegevens als mogelijk in, dan helpen we je zo snel en zo goed als mogelijk.


Vraag 1. Ik heb geen kwitantie/retourbon ontvangen of ben hem kwijtgeraakt.

Bij ontvangst zit er altijd een kwitantie in het pakket. Kun je deze niet meer vinden, dan staan de details van je bestelling op ‘Mijn Account’ op de website. Op de achterzijde van de kwitantie staat ook je retourbon die ingevuld dient te worden wanneer je artikelen retourneren wilt. Wil je artikelen retourneren maar heb je de retourbon niet meer, neem dan eerst contact op met onze klantenservice voordat je je artikel retourneert. Stuur je retourartikelen nooit zonder retourbon terug want dan kan Nelly/NLY Man je retour niet goedkeuren en loopt de terugbetaling ervan aanzienlijke vertraging op.


Vraag 2. Is mijn retourzending al binnengekomen?

Zo gauw je retourzending bij ons magazijn binnengekomen en door ons personeel gecontroleerd is, krijg je via e-mail een bevestiging van ontvangst. Let erop dat het soms 14 dagen kan duren voordat een retour bij ons magazijn in Zweden binnenkomt. Als je inlogt dan kun je op "Mijn Account" volgen wat er met je retour gebeurd is. Klik op de actuele bestelling voor info over de geretourneerde artikelen. Vermeld bij eventuele vragen aan onze klantenservice over een retour altijd graag je klantennummer, je ordernummer, de naam en het artikelnummer van het geretourneerde artikel, de datum dat je het pakketje terugstuurde en het referentienummer van de verzending. Dit laatste nummer vind je op de strook van het retouretiket dat je zelf behield of op het afgiftebewijs dat je op het postkantoor/postpunt ontving toen je het pakketje daar afgaf.
Had je een andere vraag? Stel hem dan via dit formulier.
NLY Scandinavia AB hanteert je gegevens in overeenkomst met de Privacywet.

We doen onze uiterste best om je kwestie zo snel mogelijk te behandelen. Op werkdagen duurt dat maximaal 48 uur.

Gesloten

De chat is op dit moment helaas niet beschikbaar.