Klant worden


Hoe registreer ik mij op Nelly.com of Nlyman.com?

Klik op "Klant Worden" bovenaan deze pagina en vul vervolgens je gegevens in op het formulier.


Wat gebeurt er met de gegevens die ik invul?

Alle gegevens die je invult of die we verkrijgen wanneer je onze site bezoekt, worden behandeld door Nelly.com en Nlyman.com als verantwoordelijke voor de hantering van deze persoonlijke gegevens en in overeenkomst met de Privacywet. De informatie zal worden gebruikt om ervoor te zorgen dat we aan onze taken ten aanzien van jou kunnen voldoen. Niemand anders dan Nelly.com, Nlyman.com en hun samenwerkingspartners heeft inzicht in deze gegevens. Lees ons integriteitsbeleid voor meer info.


Hoe weet ik welke maat ik moet hebben?

Bij ieder artikel vind je onder de knop 'Maatgids' een tabel met info over de afmetingen van het desbetreffende artikel en hoe we deze gemeten hebben.


Waarom kan ik sommige velden van 'Mijn gegevens' niet veranderen? >

Om fraude te voorkomen kunnen klanten hun voor-, achternaam en geboortedatum niet zelf veranderen nadat een account geopend is. Wil je je naam of geboortedatum achteraf veranderen, neem dan contact op met onze klantenservice.


Moet ik betalen om klant te worden op Nelly.com/Nlyman.com?

Klant worden bij Nelly en NLY Man is kosteloos.

Gefeliciteerd, je bent abonnee nu!

Dat dachten we al, dat je zoiets wreeds niet voorbij zou laten gaan. Dit is de code waarmee je 15% korting krijgt op je eerste aankoop. Vul de code in bij de kassa. Kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

Jouw code:

NC3321