3 for 2 on all swimwear. Code: SWIM3FOR2

Betaalwijzen


Hoe kan ik betalen?

Je kunt op de volgende manieren betalen op Nelly.com en Nlyman.com:

  • Creditcard: het bedrag wordt afgeboekt van je creditcard zo gauw je bestelling verzonden is. We accepteren Visa en MasterCard.
  • Cadeaubon/kortingscode: heb je een Nelly cadeaubon of een kortingscode dan kun je die gebruiken om je bestelling (gedeeltelijk) te betalen.

Je vindt meer informatie over het betalen onder de 'Betalingsvoorwaarden'


Wanneer worden mijn retouren terugbetaald?

Het duurt meestal 14 dagen vanaf de dag dat je je retour verstuurde voordat een retourzending vanuit België bij ons magazijn in Zweden terugkomt en door ons personeel verwerkt en gecontroleerd wordt. Zo gauw dit gebeurd is, krijg je via e-mail een ontvangstbevestiging van ons magazijn toegestuurd. Hierna duurt het doorgaans 2-3 werkdagen, maar soms tot 6 werkdagen voordat het bedrag op je creditcardaccount/bankrekening te zien is. Had je de bestelling met een cadeaubon betaald, dan wordt het bedrag binnen 48 uur na ontvangst en controle van je retourzending op de cadeaubon teruggestort.


Waarom moet ik een 3D-secure veiligheidscode invullen als ik met creditcard betaal?

We gebruiken bij betalingen via een creditcard een veiligheidsprotocol dat 3D-secure heet. 3D-secure is ontwikkeld door Visa en Mastercard en het verplicht de kaarthouder zich te identificeren bij aankopen via internet. Voor jou als klant betekent dit extra veiligheid en zekerheid.

Als je je creditcardnummer invoert, wordt deze via gecodeerde communicatie gecontroleerd door je creditcardserviceleverancier. Om je betaling te kunnen verifiëren moet je je identificeren met een wachtwoord/veiligheidscode zodat de creditcardserviceleverancier kan zien dat jijzelf de transactie doet en niet iemand anders. Hoe je je identificeert, verschilt per bank. Als je meer wil weten over het veiligheidsprotocol van jouw bank, neem dan contact met hen op.

Gefeliciteerd, je bent abonnee nu!

Dat dachten we al, dat je zoiets wreeds niet voorbij zou laten gaan. Dit is de code waarmee je 15% korting krijgt op je eerste aankoop. Vul de code in bij de kassa. Kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

Jouw code:

NC3321