3 for 2 on all swimwear. Code: SWIM3FOR2

Bestelling


Hoe lang is de levertijd?

De levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Mocht één van je artikelen niet op voorraad leverbaar zijn, dan laten we je dit zo snel mogelijk weten. Bestellingen worden op werkdagen afgeleverd tussen 8:00u en 17:00u.


Moet ik vrachtkosten betalen?

De vrachtkosten zijn €5,- per bestelling voor België.


Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Om jou de snelst mogelijke levering te kunnen bieden, wordt je bestelling direct door ons magazijn gepakt en klaargemaakt voor verzending. Neem daarom altijd zo snel mogelijk contact om met onze klantenservice mocht je een bestelling achteraf willen veranderen of annuleren.


Ik heb nog geen orderbevestiging gekregen?

We sturen je de orderbevestiging altijd direct nadat je je bestelling hebt geplaatst. Krijg je deze e-mail niet, dan is het door jou aangegeven e-mailadres waarschijnlijk fout. Controleer je e-mailadres onder 'Persoonlijke gegevens' op 'Mijn Account' op spelfouten en noteer welk e-mailadres aan je Nelly account gekoppeld is als je meerdere e-mailadressen hebt. Is je e-mailadres correct dan kan het zo zijn dat je e-mailprovider een spamfilter gebruikt dat onze e-mails blokkeert.


Kan ik een artikel retourneren ?

Als klant bij Nelly.com of Nlyman.com heb je altijd 14 dagen de tijd, gerekend vanaf de dag na ontvangst, om te bepalen of je tevreden bent over een artikel. Je dient alle verpakkingen zoals b.v. schoenendozen, en alle labels mee terug te sturen. Lees graag alle info op onze site over retourneren, en de terugbetaling van een retour voordat je een artikel retourneert. Nelly.com en Nlyman.com rekenen €5,- aan portokosten voor het verzenden van een retour. Wil je een gebrekkig of foutief geleverd artikel retourneren, neem dan eerst contact op met onze klantenservice, dan kunnen zij een gratis retourporto voor je regelen.


Waar blijft mijn bestelling?

De levertijd voor bestellingen naar België is 3-5 werkdagen. Heb je na 5 werkdagen je bestelling nog niet ontvangen, dan is er waarschijnlijk een kleine vertraging opgetreden in de bezorging, b.v. door grote drukte of een sorteerfout bij de bezorgdienst DHL. Heb je 14 dagen na je bestelling niets van ons of van DHL gehoord, neem dan contact op met onze klantenservice zodat we samen met DHL kunnen nakijken wat er aan de hand is. Vermeld hierbij graag je klant- en ordernummer en de datum van je bestelling.


Wanneer vullen jullie een uitverkocht product weer bij?

Dat is helaas vaak moeilijk te beantwoorden. Het ligt er voornamelijk aan om wat voor product het gaat. Is het een product uit ons basis-assortiment, dan komt het waarschijnlijk weer snel opnieuw binnen. Gaat het om een speciaal artikel dan kan het even duren voordat de voorraad weer wordt bijgevuld. Je kunt altijd via de klantenservice informeren bij onze inkopers, maar vaak is het ook voor hen moeilijk te voorspellen.


Sturen jullie ook naar andere landen dan België?

Op dit moment leveren we, naast België, naar ca. 90 andere landen en regio's over de hele wereld. Je moet wel een Nelly of NLY Man account voor desbetreffend land/regio aanmaken. Kijk op deze lijst voor alle bestemmingen.


Is er een minimum bedrag waarvoor ik moet bestellen?

Er is geen minimum bedrag waarvoor je moet bestellen voor bestellingen naar België op Nelly.com en Nlyman.com.

Gefeliciteerd, je bent abonnee nu!

Dat dachten we al, dat je zoiets wreeds niet voorbij zou laten gaan. Dit is de code waarmee je 15% korting krijgt op je eerste aankoop. Vul de code in bij de kassa. Kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

Jouw code:

NC3321