PINK FRIDAY - 4 Days Left
PINK FRIDAY! 10% off all bags* Code: PINKBAGS
PINK FRIDAY - 3 Days Left
Countdown to PINK FRIDAY - 15% off swimwear!
PINK FRIDAY - 2 Days Left
20% off everyday dresses! Code: PINKDRESS
PINK FRIDAY - 1 Day Left
Åttonde balken Code: REA1337

BETALINGSVOORWAARDEN & KORTINGEN


Algemeen

Bij bestellingen gelden de prijzen zoals aangegeven op de site. Prijzen staan aangegeven in Euro en zijn inclusief 21% btw. De aangegeven prijzen zijn exclusief vrachtkosten en factuurkosten, deze worden apart vermeld bij de kassa indien van toepassing.

NLY Scandinavia AB, Bolagsverket/Swedish Companies Registration Office, registratienummer: 556653-8822, Lundbygatan 1, Borås, Zweden) (“NLY”) behoudt zich het recht voor om jou al bij het plaatsen van de bestelling te laten betalen, indien de gekozen betaalwijze zich daartoe eigent. Bij bepaalde betaalwijzen kunnen beperkingen gelden, bijv. een maximaal bedrag.

Aanbiedingen, kortingscodes, cadeaubonnen en speciale acties zijn altijd alleen maar geldig gedurende een beperkte periode en altijd alleen maar zolang de voorraad strekt.


Betaalwijzen

Je kunt op dit moment alleen betalen via een creditcard of met een Nelly/NLY MAN cadeaubon. Bij betalingen met een creditcard worden, buiten de vrachtkosten, geen extra kosten in rekening gebracht. Voor een snelle en veilige afhandeling van je creditcardbetaling werkt NLY samen met Adyen online payment. Hierdoor kunnen deze als ontvanger en/of afzender worden vernoemd.

Hoe gaat een creditcardbetaling in z’n werk?
- Als je alle artikelen die je hebben wilt in je shoppingbag hebt liggen, ga dan naar de kassa. Log in of vul de benodigde persoonlijke gegevens in als je geen Nelly.com/Nlyman.com account hebt.
- Kies hierna ‘Betalen met Creditcard’ als betaalwijze door het betreffende rondje aan te klikken. Kies de juiste creditcard. Je kunt alleen met een VISA of MasterCard betalen. Als je hierna op “AANKOOP UITVOEREN” klikt, word je doorgestuurd naar een nieuwe en speciaal beveiligde site waar je je creditcardgegevens in kunt vullen.
- Controleer je creditcardgegevens nauwkeurig voordat je de aankoop afrondt.
- Het verschuldigde bedrag wordt in eerste instantie gereserveerd op je creditcardaccount, d.w.z. het bedrag ligt nog steeds op je creditcard account, maar staat niet meer tot je beschikking. Het bedrag wordt van je creditcard afgeschreven zo gauw je bestelling door ons magazijn daadwerkelijk verstuurd wordt.


Kortingcodes en cadeaubonnen

Heb je een kortingscode of Nelly cadeaubon en wil je daarmee betalen, vul dan de bijbehorende code in in het daarvoor bestemde vakje als je bij de kassa komt. Druk op de knop ‘ACTIVEREN’ en je korting wordt automatisch verrekend. Je kunt maar één kortingscode of cadeaubon per bestelling gebruiken. Kortingscodes kunnen niet worden gebruikt voor artikelen die al afgeprijsd zijn. Is je cadeaubon niet genoeg om het gehele aankoopbedrag te betalen, kies dan ook één van de bovenstaande betaalwijzen om het resterende bedrag te betalen. Zowel kortingscodes als cadeaubonnen hebben altijd een beperkte geldigheidsduur.

Heb je de beschikking over NLY Points dan hebben deze ook een beperkte geldigheidsduur, die je terug kunt vinden door in te loggen op 'Mijn Account'.


Vrachtkosten

De vrachtkosten bedragen €5 per bestelling.


Veiligheid

NLY maakt gebruik van SSL (Secure Socket Layer) als protocol voor het veilig overbrengen van data via internet en andere digitale netwerken. Het SSL protocol codeert informatie zodat deze niet leesbaar is tijdens de overdracht tussen twee computers. Als de data ontvangen is, decodeert SSL de informatie, controleert of de afzender correct gecertificeerd is en controleert dat de data niet veranderd is. SSL gebruikt digitale certificaten bij het controleren van de overdracht bij de afzender en de ontvanger. Voor klanten van NLY is de enige eis voor het succesvol gebruik van SSL dat hun internetbrowser dit accepteert.


Heb je vragen over deze voorwaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen je daar altijd met plezier.

Gefeliciteerd, je bent abonnee nu!

Dat dachten we al, dat je zoiets wreeds niet voorbij zou laten gaan. Dit is de code waarmee je 15% korting krijgt op je eerste aankoop. Vul de code in bij de kassa. Kan niet met andere aanbiedingen worden gecombineerd.

Jouw code:

NC3321